Nejnovější recenze ze sekce Hadice na vysavače
- Potřeboval jsem opravit vadnou hadici k vysavači VAX s přívodem elektřiny k rotačnímu kartáči, vždy po 3 letech mi praskla( už druhá, i po zkrácení), před 3mi lety za ni chtěl servis 490Kč, teď 3500, tak jsem musel najít náhradu a napojit nový přívod, snad výdrž víc.
vše ok
vse v poradku,maximalni spokojenost
je to hadice, odpovídající původní originální, tudíž spokojenost, že po téměř 10- ti letech mohu vysavač používat dále
pasuje perfektně.
- výhoda
Není nesmrtelný a proto odpovídá frekvenci pouzivani
Vyhovuje
- Spokojenost s výrobkem
- funguje jak má.
- mám ho ke staršímu modelu vysavače, který nemá "dálkové ovládání", ale trubka i hadice pasují
- u staršího modelu vysavače "bez dálkového ovládání" přicházíte o funkci "přisávání vzduchu" která je u staršího modelu mechanická.
ano
Požadované zbozi jsem našel na internetu
- Kompletní ovládání vysavače přímo z rukojeti hadice.
- Vyšší cena, pro neekologicky smýšlejícího je snad lepší koupit celý nový vysavač.
- Vzhledem k otočné konstrukci se po necelých 5 letech vychodily kontakty k elektrickému kartáči v hubici a kartáč se začal v průběhu vysávání vypínat/zapínat až se prakticky nepodařilo najít kontakt a hubice s kartáček byla nepoužitelná (moje chyba, že mi propadla 5-letá záruka, protože problém se začal objevovat ještě před touto lhůtou).
Spuštění vysavače, zvyšování a snižování výkonu, spuštění kartáče v hubici - vše přímo na držadle hadice vysavače - velice komfortní a plně funkční.
- špatně se drží
- blbě se nasazuje na trubku - nedrží
celkem zklamání - blbě se nasazuje na trubku. Když se tam narve a potřebujete na chviličku vysunout, vysát bez trubky, zase nasadit- jde to ztěžka a při slabém zasunutí vypadne.
Píská :(
Velmi špatně se mi drží v rukou. Asi v nejbližší době koupím jinou.
- Pasuje
- Jednoduchá a kvalitní
Skvělá náhrada za popraskanou originální trubici,jelikož nová originální už nešla sehnat-už se nevyrábí.
Pro mě je nejdůležitější, že se ještě náhradní díly vůbec vyrábějí a dají koupit. To je prostě úžasný.
Koncovka sedí, spokojen.
- pohodička