Nejnovější recenze ze sekce Hadice na vysavače
Potřebovala jsem novou šamponovací sadu, protože mi praskla hadička.
Hadice splňuje vše, co plnit má.
Zboží dle mých představ spokojenost vše super moc děkuji všem doporučuji
- dobrá cena, dostupnost
- náhrada za poškozenou původní hadici
pro mne nutný náhr.díl, bez kterého by vysavač nebyl funkční,jsem ráda, že jsem ho sehnala
Několik let máme vysavač Electrolux , poškodila se hadice a tak jsem byla velmi spokojená, že jí máte v nabídce.
Vše OK
S vysavačem VC003 jsem velmi spokojena, má vysokou sací schopnost. Rozhodně bych ho doporučila, ale vzhledem k omezení příkonu vysavačů z rozhodnutí EU, již ho nemá šanci nikdo zakoupit. Jedinou nevýhodou je brzké poškození hadice mezi pevnou a nasazovací částí, ale to jsem měla problém i u předešlých vysavačů kvalitní konkurenční značky.
je to prostě hadice k vysavači.....:-)
- Vzhledem k tomu, že se jednalo o náhradní díl do vysavače starého 30 let a že vše sedí, jsem velmi spokojen.
- dobře funguje
- Výborné,kvalitní
Pozor, pokud vaše hadice vysavače vyžaduje dvě díry na madle (jednu na "tlačítko pro odpojení" a druhou naproti na "západku jazýčku"), nebude tento díl vhodný. Ta díra na západku chybí (viz i foto) a hadice bude profukovat.
- Je to neorigonální náhradní díl (aspoň pro mne,protože máme vysavač z Lidlu ).U přechodu do vysavače je nutné použít původní díl ze staré hadice,což není problém.
Rowenta Silence Force, Compact, Spaceo, X-Treme
Přidáno: 8. května 2021
(naposledy upraveno 8. května 2021)
Zakoupeno v Nippon CEC s.r.o
Perfektní
- univerzálnost ke starému výrobku
- Je to krásná hadice k vysavači
- V blízkosti rozpálených krbových kamen ztrácí konzistenci
- Musíte s tím vysávat, pokud vám to manželka výhradně nezakáže
Nerad bych vyzradil tajemství těm, co nikdy nevysávali koberec. Bez této věci se to může podařit jen zázrakem, ale ani to asi ne. Je důležité neztrácet hlavu a ihned nekupovat nový vysavač.
- Sice dražší ale vypadá že vydrží. Takže spokojenost.