Nejnovější recenze ze sekce Hadice na vysavače
Super
- Kvalitní originální náhradní hadice.
Spokojenost.
rychlé dodání zboží,
hadice k vysavači Zelmer je dostatečně dlouhá, jsem spokojená
jsem spokojená, funguje, jak má
pasuje kam ma
- Nepasuje na 100%. Nemá aretační otvory pro teleskopickou trubici, jako má originál
- Vzduchový otvor strašně píská / hučí ať je otevřen a nebo zavřen. Strašný!
- Nemá rukověť jako originál
NMechápu proč pro vysavač, který je stále v prodeji, nelze sehnat originální hadici, a je k dispozici pouze tahle příšerná replika! Ostuda pro Zelmer.
Tato hadice měla posloužit jako náhrada za rozbitou. Účel splnila skvěle. Pasuje naprosto přesně. V objednávce jsem pro jistotu uvedla i typ vysavače a požádala o překontrolování.
vše bez problémů
- Zboží bylo přesně takové, jaké jsem potřebovala. Hned jsem je použila.
- maximálně spokojen
Hadice vhodná k mému modelu vysavače, funguje jak má, žádný problém.
využívám jako prodlužovačku
- Rukojeť je tvarově totožná s originálem. Originál má jen jiné barevné řešení.
- Celá sestava rukojeti visí na jednom šroubku, který je zašroubován v plastovém hranolku. V případě ulomení tohoto spoje se celá rukojeť rozpadne. To je důvod, proč jsem musel koupit novou.
Produkt přišel v pořádku a pasuje.
- rozměrově shodný
- místo kruhového profilu harmoniky čtverhane na
- větší pracnost
- nutnost demontáže stroje s elektromotorem
Jak jsem se zmínil, tím že náhradní díl je vyroben v Číně nebyl dodržen profil harmoniky nelze výměnu provedsti bez demontáže stroje s elektromotorem. Pro běžného uživatele bez technické schopnosti o proti mne je výhodné zakoupení celého stroje cca 1250.-Kc i tento díl je v nabidce shopu. Přesto ušetříte více jak 1000.-Kc.
Doporučuji .
Hadice splněla moje očekávání ohebná tak jak potřebuji spokojenost. Doporučuji k práci na napojení brousek, pil s kombinací s odsáváním nemám negativní skušenost.
lZE JI POUŽÍT DO VYSAVAČE VAX,ROWENTA I SCHARP
Hadice k vysavači pasovala podle popisu. Zatím pouze zkušebně vyzkoušeno, jak bude hadice fungovat po delší době se teprve uvidí, ale každopádně vypadá odolně.
- nemá protišmykovú upravu rúčky tak ako originál
Funguje ok.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »